DUXORG EREDETE

A Háttér Sztorik Képekben


A szombati – vasárnapba nyúló parti és az azt követő hétfői ugrás 14.000 méterről. —Duxorg alapötlete és szinte a teljes első fejezet az ugrásról hazamenet a buszon, Ipadomra leírva született meg.

Nem tartozott a szokásaink közé, hogy a partik elött fényképezgessünk. A miértje a képeknek, hogy ezen alkalommal, csak nagyon megválogatott párok kaptak meghívást a V.I.P bulira. Nagy örömünkre mi is ott lehettünk. A „rá hangolódás” közben került elő a kamera.

Mind a parti és az ugrás megtalálható Tom történetei között a könyvben.   


A „B” Kategóriás Bajnok Latin & Standard Versenytáncos, és a Top 20 – as Tíz táncos múlt alapozta meg azt a, több mint öt szenzációs évet, amit Sydney belvárosának legelegánsabb tánciskolájában tánctanárként és annak Technikai Igazgatójaként töltöttem el.

Az öt év alatt sikerült elérnem, hogy a verseny tánctanári berkekben mint …”az a furcsa európai tánctanár azokkal a szokatlan mozgás – technikai gyakorlatokkal” … emlegessenek. Én már akkor is … és azóta is Luca / Loraine Baricchi – Standard, illetve Michael Malitowski /Joanna Leunis – Latin „tánctanár istenek” tánc technikai programjait használtam, alkalmaztam. Akkoriban mindezek újdonságok, az addigi megszokott tánc alapokhoz kepést nagyon eltérőek voltak.